Nyheter og konkurranser for automatspilling

Nyheter og konkurranser for automatspilling

Tre nye automatspill hos Betway.com

Fra oktober kan du spille 3 nye online automatspill på Betway Casino – det populære havtemaspillet Dolphin Quest, Rhyming Reels – Georgie Porgie og det eventyrlige videoautomatspillet Paradise Found. De vil alle finne sine tilhengere blant spillerne.

Dolphin Quest er et 5x4-hjuls automatspill med inntil 50 vinnerlinjer. Symbolene spre, vill og multiplikator er inkludert. Straks du ser spre-symboler på det andre, tredje eller fjerde hjulet, når du "Dolphin Bonus Quest"-bonusrunden.

Rhyming Reels – Georgie Porgie fra Microgaming, er det nyeste tillegget til den populære Rhyming Reels.serien. Spillerne kan vinne inntil 25 bonusrunder med 5 x multiplikator. Alle gevinster med vill-symbolet multipliseres med inntil 25! Du har også muligheten til å satse for å doble eller firedoble gevinstene.

Et annet fint spill er Paradise Found – et 5-hjuls eventyrvideoautomatspill med 20 vinnerlinjer. I tillegg til dine normale gevinst- og bonusspill spiller du også for hovedpremien på 20 000 mynter.

2013-12-23 10:29:41 | Betway
Les mer
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker