Evolution™

Evolution™

Videoautomaten Evolution™ tar spilleren tilbake til tidenes morgen slik vi kjenner den, til en verden full av primitive vesener på vei opp utviklingsstigen.

Med Wild-erstatninger, gratisspinn og den nyskapende Evolution-funksjonen i gratisspinn, kan spilleren oppleve livets begynnelse ved bare å trykke på en knapp. I tillegg tilbyr Evolution™ en annerledes spillopplevelse, da hjulene spinner nedenfra og oppover, ikke omvendt som på de fleste andre automater.

Den nye Evolution-funksjonen i gratisspinn lar spillerne klatre oppover utviklingsstigen i løpet av spillet, samtidig som gevinstene øker for hvert gevinstsymbol og de mindre verdifulle symbolene sakte men sikkert forsvinner.

Spilleautomatens kombinasjon av sofistikert grafikk og lyd og fargerike animasjoner gir både ekstra spenning når du spinner hjulene og en mer underholdende og spennende spillopplevelse.

Spill og vinn på spilleautomater i nettkasinoet Betsafe. Få en fantastisk velkomstbonus!
Share on

Prøv andre spilleautomater gratis

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker