Funky Fruits Farm

Funky Fruits Farm

Du har helt sikkert spilt på flere fruktautomater. Dette er en klassiker, men mange savner noe mer, forventet av alle tilhengere av spilleautomater. Du skjønner hva jeg mener når du prøver nettautomaten Funky Fruits Farm. Helsprø, smilende frukter – og du bare venter på den hysteriske «Wazzz uuuuup». Det gjør noe med deg.

Funky Fruits Farm-spilleautomaten har fem hjul og 20 gevinstlinjer. Du blir garantert ikke raskt lei av den enkle, med fengende grafikken og de smilende fruktene. Du finner en anmeldelse av spilleautomaten i artikkelen Funky Fruits Farm-spilleautomater på Casinosearch.eu.

Et bonusspill og gratis snurr låses opp med tre sprelske bondesymboler. Her velger du to av de fem fruktene. Fra de opprinnelige åtte gratis snurrene og dobbeltgevinstene, kan du nå opp til 33 gratis snurr og 15 ganger per gevinst. Slik kan du vinne noe alvorlig med penger.

Share on

Prøv andre spilleautomater gratis

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å bidra til å bedre kvaliteten av innholdet. Informasjonskapsler kan blokkeres i nettleserens innstillinger. Dette nettstedet er kun for personer som har fylt 18 år. Jeg samtykker